Vacancies > Management Consultancy < Back to vacancies

HR Business Partner | Accord Group

 • Consultant
 • Permanent Contract
 • Belgium

Context | Organization

Accord Group (www.accordgroup.be) is een partnership van senior executive management consultants met kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent, en een uniek, geïntegreerd totaalaanbod van diensten. Wij helpen onze klanten – grote en middelgrote bedrijven in alle sectoren – om de juiste voorwaarden te installeren om waarde te creëren en relevant te blijven. “We practice what we preach”, en groeien sinds meer dan 10 jaar, jaar-na-jaar. Accord Group is, in alle bescheidenheid, toonaangevend op het vlak van strategie- organisatie- en personeelsontwikkeling door onze innovatieve, onderscheidende aanpak. Onze inzichten zijn gebaseerd op het wetenschappelijk onderzoek van Dr. Elliott Jaques (onderzoek over hoe mensen om gaan met complexiteit), Robert Kegan Ph.D. (onderzoek over het proces van betekenisgeving) en Prof. Emeritus Shalom H. Schwartz (onderzoek over de universele waarden van de mens). De resultante is een holistische en geïntegreerde benadering met betrekking tot strategie-, organisatie- en cultuurontwikkeling, talentmanagement, leiderschapsontwikkeling en successie, search en assessment, en verloningspolitiek. Om onze groei te bestendigen engageren we een ambitieuze, intellectueel nieuwsgierige en enthousiasmerende (m/v) HR Business Partner.

Groeien in een executive management partnership

 • In een eerste fase helpen we je verder te ontwikkelen op het vlak van search en assessment op management en director niveau. Je verdiept je in onze holistische en geïntegreerde methodologie, wordt mee een front-runner die de status quo durft uitdagen, en adviseert onze klanten – in zowel de private als de publieke sector – bij het nemen van de juiste beslissingen over mensen.
 • In een tweede fase maak je je het breder instrumentarium eigen met betrekking tot organisatie-, cultuur- en leiderschap-ontwikkeling, en groei je uit tot een geprivilegieerde HR business partner voor onze klanten (senior executives en eindverantwoordelijken voor organisatie- en personeelsontwikkeling). Je inspireert anderen meer en meer, waardoor je parallel ook je eigen netwerk uitbouwt en klantenrelaties ontwikkelt.
 • We beweren niet alle antwoorden in petto te hebben, en dat verwachten we ook niet van jou, maar we verwachten van jouw ambitieuze, intellectueel nieuwsgierige en enthousiasmerende persoonlijkheid wel dat je vertrouwensrelaties ontwikkelt en structurele oplossingen biedt voor het stroomlijnen van organisaties, in goede samenwerking met je collega’s.

Ambitieus, intellectueel nieuwsgierig en enthousiasmerend?

 • Na de start van je carrière, voelde je al redelijk snel de behoefte om werkwijzen te transformeren en om de leiding te nemen binnen een eigen functioneel domein. Ervaring in, of minstens een sterke affiniteit met, rekrutering en selectie is een must. Je zoekt verdieping in je vak enerzijds, en wil werken op een hoger niveau anderzijds.
 • De optimalisatie van processen en werkwijzen vertrekt voor jou altijd vanuit het vraagstuk “is dit zinvol?”. Je hoge abstractievermogen leidt er toe dat je op strategisch niveau wil werken om te focussen op concepten die in de toekomst zinvol kunnen zijn. Je bent op zoek naar nieuwe relevante werkwijzen, producten of diensten.
 • Het operationele zou je stilaan liever aan anderen willen overlaten, maar indachtig dat een rol als partner voor jou misschien wel is weggelegd, heb je er geen probleem mee om operationeel betrokken te zijn. Je hebt een “can do” attitude, en bent een flexibele planner met een sterk gevoel voor organisatie en resultaat.
 • Je naasten kennen je als een integer en discreet persoon, met zin voor initiatief en communicatie. Jouw inzet, creativiteit en oplossingsgericht denken onderscheiden je van anderen. Je haalt energie uit zaken accuraat krijgen, bent goed drietalig in woord en geschrift (N/F/E) en werkt vlot met MS Office.

Word een "front-runner" in de "new age" van executive consulting

 • Accord Group is een mensgericht en financieel-gezond partnership dat jaar-na-jaar stabiel groeit. Onze unieke, geïntegreerde benadering zet de trend op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling.
 • We bieden je een unieke opportuniteit om te groeien en je verder te verdiepen in de ontwikkeling van strategie, mens en organisatie, en dit op hoog niveau in grote nationale en internationale bedrijven.
 • Ons succes is gestoeld op een waarde-georiënteerde bedrijfscultuur rond vijf thema's: inspireren, moed, fairheid, betrouwbaarheid en samenhorigheid, waar “vrijheid-blijheid” en goede afstemming hand in hand gaan.
 • Je krijgt een mooi en volledig remuneratiepakket, aangevuld met een bedrijfswagen, attractieve bonusregeling en extralegale voordelen (zoals een forfaitaire vergoeding, hospitalisatie- en groepsverzekering).
 • Accord Group voorziet in een grondige inwerkperiode en een voortgezet groeitraject, idealiter richting partner. Je werkt voor een innoverend bedrijf, een sterk A-merk en wordt omkaderd door heel gedreven en ervaren collega's.

 • Richt je kandidatuur (cv met motivatie) aan Accord Group via de "apply" knop rechts, ter attentie van Stefan Peetroons. Voor inlichtingen kan je bij Stefan terecht op +32 (0)2 474 03 90 of via stefan.peetroons@accordgroup.be. Je belangstelling wordt vertrouwelijk behandeld.

Interested?

You can submit your cover letter and detailed resume by clicking on the button below. Do you want to learn more? Please call +32 (0)2 474.03.90 or +32 (0)9 221.53.10

We assure discretion and confidentiality.