Chief Operating Officer (COO) voor ALFABET & ERA's House of Real Estate

All vacancies
04 October 2023

Chief Operating Officer (COO) voor ALFABET & ERA's House of Real Estate

  • Operations, Supply Chain & Logistics
  • Oost-Vlaanderen
  • Contract onbepaalde duur
Onze Bedrijfscontext  
Binnen de snel evoluerende vastgoedsector, waarin de symbiose tussen digitale en menselijke interactie steeds crucialer wordt, bevindt zich het innovatieve ERA’s 'House of Real Estate', een trots en cruciaal onderdeel van de Alfabet holding. Alfabet, onder leiderschap van Johan Krijgsman, streeft ernaar om een blijvende en duurzame impact te hebben in de vastgoedwereld van België. 

Alfabet is een vooruitstrevende holding in de vastgoedsector met een duidelijke missie om de referentie in het vastgoed te zijn in België. Alfabet wil naar een complete relationele business met een steeds bredere dienstverlening evolueren. Onder leiding van CEO Johan Krijgsman streeft Alfabet naar een complete en alomvattende benadering van vastgoed, waarbij een levenslange relatie met de klant centraal staat en die relatie heeft betrekking op alle domeinen van vastgoed. 

De organisatie legt een sterke nadruk op de synergie tussen digitaal en menselijkdus een focus op 'digital meets human'. Dit gaat hand in hand met het prioriteren van continue opleiding en ontwikkeling van de teamleden. Dit blijkt uit de eigen ACADEMY die aan de medewerkers de mogelijkheid biedt om ‘de beste versie van zichzelf’ te worden. 

De diverse bedrijfsactiviteiten onder de koepel van Alfabet - waaronder ERA REAL ESTATE, SYNDICA, KOHEZI(next level projectontwikkeling), X ARCHITECTEN, RENTICA, YXILON (renovatiebedrijf), Z landmeters en de eigen Marketing Agency - tonen de breedte en de diepte van de focus op en intensieve betrokkenheid in de vastgoedwereld. Elk van deze entiteiten binnen de holding heeft haar eigen specifieke ambities, variërend van marktleiderschap tot het realiseren van aanzienlijke omzetdoelstellingen. 

De kernwaarden van Alfabet weerspiegelen een organisatie die mensgericht is, toekomstbestendigheid nastreeft en zowel langetermijndenken als resultaatgerichtheid benadrukt. Het motto "Work hard, play hard" en het ‘streven naar goud’ symboliseren een winnaarsmentaliteit, waarbij de nadruk ligt op toewijding, ambitie en het realiseren van tastbare resultaten. 

In essentie is Alfabet een dynamische en zeer ambitieuze speler in de vastgoedmarkt, met een duidelijke visie, sterke waarden en een brede reeks activiteiten die de volledige vastgoedlevenscyclus bestrijken. 

Om mee - en verder - vorm te geven aan onze indrukwekkende groei, zijn we op zoek naar een (m/v/x)

Rol en Toegevoegde Waarde van de COO  
In de positie van COO ben je het operationele kompas en neem je initiatieven in functie van onze groei en aanhoudende structuur- en procesverbeteringen en -optimalisaties. Je stuurt onze activiteiten in de richting van onze vooropgestelde ambities en objectieven en je werkt nauw samen met de CEO om de langetermijnvisie en -strategie te kunnen realiseren. Jouw expertise in het balanceren van operationeel leiderschap met strategische finesse zal direct bijdragen tot onze groei en onze leidende marktpositie. Je bent een overtuigende en inspirerende gesprekspartner voor al je collega’s en als ‘hands on type’ sta je steeds borg voor de vertaalslag in de praktijk.   

Je verantwoordelijkheidsgebieden:
•           Je treedt het motto van de CEO “Winnen is belangrijker dan deelnemen!” bij en dit zonder vals te spelen maar door gewoon sneller en beter te zijn.
•           Je bent als authentieke leidinggevende in staat om je teamleden te coachen en te laten groeien naar ‘professionele volwassenheid’ en ‘maximale performantie’.
•           Je staat borg voor directe en transparante communicatie.
•           Je bent erop gericht om het scenario van Alfabet mee te schrijven en mee te bouwen aan en een hoofdrol te spelen in ons groeiverhaal.
•           Je belichaamt en ondersteunt onze normen en waarden waaronder ‘It’s all about our people!’ (Impact hebben door gebundelde kracht).

Als COO van Alfabet & ERA's 'House of Real Estate' wordt er van je verwacht dat je veelzijdigheid en wendbaarheid toont in een sector die voortdurend verandert. Het beheren van diverse teams, inzicht hebben in de nuances en eigenheden van de vastgoedmarkt en het anticiperen op toekomstige kansen en opportuniteiten vergen zowel strategisch als operationeel meesterschap.

Interesse?
Mail je CV samen met je motivatie naar Accord Group op het volgende adres: frank.demey@accordgroup.be
Voor meer informatie over deze topfunctie of om je kandidatuur in te leiden, kan je telefonisch contact opnemen met Accordpartner Frank De Mey (0473 25 24 23) die deze search discreet in goede banen zal leiden.