‘De uitdaging van elke leider: de zoektocht naar sparringpartners aan de top’

All stories
‘De uitdaging van elke leider: de zoektocht naar sparringpartners aan de top’ Sep 30, 2022

‘De uitdaging van elke leider: de zoektocht naar sparringpartners aan de top’

Het volstaat voor bedrijven niet meer om enkel na te denken over hun producten en diensten. Ze moeten ook aandacht besteden aan purpose en maatschappelijke relevantie.

Dit maakt het er niet makkelijker op aan de top. Fabiaan Van Vrekhem, voorzitter van Valpeo en Accord Group, laat zijn licht schijnen over de zoektocht naar goede leiders. ‘Steeds minder mensen zijn in staat om de toenemende complexe realiteit te managen.’

Organisaties worden geconfronteerd met steeds complexere verwachtingen. Lees er maar eens de nieuwe studie van McKinsey over purpose op na, of het Global Risks Report 2022 van het World Economic Forum.

Dit gaat over milieuproblematiek, maar ook over nieuwe trends zoals de aandacht voor cohesie, niet alleen in de samenleving maar ook in organisaties. ‘Het gaat vandaag veel verder dan nadenken over producten en diensten waarmee je de klant optimaal van dienst kan zijn’, zegt Fabiaan Van Vrekhem.

Lees het volledige artikel: https://www.tijd.be/connect/talent-district/accord-group/de-uitdaging-van-elke-leider-de-zoektocht-naar-sparringpartners-aan-de-top/10403047.html