Accord Group wint HR Excellence Award “Best Executive Search Firm”

All stories
Accord Group wint HR Excellence Award “Best Executive Search Firm” Mar 26, 2023

Accord Group wint HR Excellence Award “Best Executive Search Firm”

Het toonaangevende leadership advisory bedrijf Accord Group, dochteronderneming van Valpeo, heeft de HR Excellence Award voor “Best Executive Search Firm” in de wacht gesleept. Het bedrijf wordt hiermee bekroond voor zijn revolutionaire aanpak om het vermogen van kandidaten en organisaties om te voldoen aan de steeds hogere eisen van aandeelhouders en belanghebbenden in deze snel evoluerende wereld te meten.

“Het is een eer om deze award te mogen ontvangen en een bevestiging dat we met onze methodologie het juiste pad bewandelen”, zegt Fabiaan Van Vrekhem, Voorzitter van Accord Group.

Accord Group, een toonaangevend leadership advisory firm, heeft de HR Excellence Award voor “Best Executive Search Firm” in de wacht gesleept. De awarduitreiking vond plaats in het prestigieuze kader van het Château du Lac in Genval.

Bevestiging van juiste aanpak

Met de award voor “Best Executive Search Firm” wordt het consultancybedrijf bekroond voor de unieke manier waarop ze het vermogen van kandidaten en organisaties om te voldoen aan de steeds hogere eisen van aandeelhouders en belanghebbenden in deze snel evoluerende wereld in kaart brengen. Accord Group maakt hiervoor gebruik van een wetenschappelijk onderbouwde methodologie.

Verder lezen: https://www.tijd.be/connect/talent-district/accord-group/accord-group-wint-hr-excellence-award-best-executive-search-firm/10454519.html