Vacancies > Finance & Administration < Back to vacancies

Business Office Manager | Accord Group

 • Administration
 • Permanent Contract
 • Oost-Vlaanderen

Context | Organization

Accord Group (www.accordgroup.be) is een partnership van senior executive management consultants met kantoren in Antwerpen, Brussel en Gent, en een uniek, geïntegreerd totaalaanbod van diensten. Wij helpen onze klanten – grote en middelgrote bedrijven in alle sectoren – om het verschil te maken en relevant te blijven. “We practice what we preach”, en groeien sinds meer dan 10 jaar, jaar-na-jaar. Accord Group is, in alle bescheidenheid, toonaangevend op het vlak van strategie- organisatie- en personeelsontwikkeling door onze innovatieve, onderscheidende aanpak. Om onze groei te bestendigen engageren we een enthousiaste (m/v) Business Office Manager.

Rol

 • Als Business Office Manager en “spin in het web” ben je aan de basis verantwoordelijk voor het managen van ons kantoor in Sint-Martens-Latem. Je ondersteunt de partners (www.accordgroup.be/partners) op administratief, commercieel en financieel vlak. De essentie is bijdragen tot het verhogen van de kwaliteit, de service en de efficiëntie van Accord Group door het verder stroomlijnen en optimaliseren van de werking van de organisatie.
 • Daartoe verzorg je een brede scope aan activiteiten. Je streeft naar het standaardiseren en systematiseren van (administratieve, commerciële en financiële) ondersteunende processen, en finaal naar het borgen van de identiteit van Accord Group. Die identiteit trek je door in elk facet van de organisatie, gaande van het hartelijk onthaal, professionele communicaties en proactief agendabeheer tot het stroomlijnen van aanbestedingsprocessen, uniformiseren van samenwerkingsvoorstellen en het optimaliseren van leverancierscontracten.
 • Geleidelijk aan bouw je je rol uit tot het beheer van alle activiteiten ter ondersteuning van de realisatie van het business plan en de financiële objectieven (m.i.v. opvolging budgettering, facturatie, coördinatie van financiële processen ...) en word je verantwoordelijk voor het algemeen beheer en de continue verbetering van alle processen en procedures, en alle gerelateerde beheerssystemen.

Profiel

 • Je hebt helikopterview en streeft naar efficiëntie, je ziet waar het anders en beter kan, en zet je in om zaken te verbeteren en te structuren. Je voelt je goed als het morgen beter draait dan gisteren, continu verbeteren is jouw motto.
 • Weliswaar met aandacht voor de verwachtingen van je klant, zowel intern (partners) als extern (bedrijven). Je biedt oplossingen voor de vragen die zich (zullen) aandienen, en blinkt uit in “servicen” en "optimaliseren".
 • Ervaring in het ondersteunen van een diversiteit aan (al eens veeleisende) stakeholders (in casu partners) zoals bij een advocatenkantoor, artsenpraktijk of consulting-organisatie (à la Big4) … is een troef. In ieder geval heb je het graag zo.
 • Je bent bedachtzaam en denkt vooruit, en toont enthousiasme, initiatief en flexibiliteit. Je munt uit in planning en organisatie, hebt oog voor detail en haalt energie uit zaken accuraat krijgen. MS Office heeft voor jou weinig geheimen.
 • Je bent communicatief sterk en vlot drietalig (Nederlands, Frans en Engels) in woord en geschrift. Gezien de aard van de business, draag je waarden zoals integriteit en discretie hoog in het vaandel.

Aanbod

 • Accord Group is een mensgericht en financieel-gezond partnership dat jaar-na-jaar stabiel groeit. Onze unieke, geïntegreerde benadering zet de trend op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling.
 • We bieden je een boeiende en gevarieerde office managementrol "op niveau" met een veelheid aan contacten en een diversiteit aan stakeholders, waar je impact kan hebben en op veel appreciatie mag rekenen.
 • Ons succes is gestoeld op een waarde-georiënteerde bedrijfscultuur rond vijf thema's: inspireren, moed, fairheid, betrouwbaarheid en samenhorigheid, waar “vrijheid-blijheid” en goede afstemming hand in hand gaan.
 • Je krijgt een mooi en volledig remuneratiepakket, inclusief diverse extralegale voordelen. Je werkt voor een innoverend bedrijf, een sterk A-merk en wordt omkaderd door heel gedreven en ervaren collega's.

 • Richt je kandidatuur (cv met motivatie) aan Accord Group via de "apply" knop rechts, ter attentie van Pascale Brants. Voor inlichtingen kan je bij Pascale terecht op +32 (0)9 221 53 10 of via pascale.brants@accordgroup.be. Je belangstelling wordt vertrouwelijk behandeld.

Interested?

You can submit your cover letter and detailed resume by clicking on the button below. Do you want to learn more? Please call +32 (0)2 474.03.90 or +32 (0)9 221.53.10

We assure discretion and confidentiality.